Tämä päivä on (ainakin tähän mennessä) kulunut pelkästään valmistuotteiden voimalla. Lounaaksi vetelin purkillisen tässä joitakin aikoja sitten Lidlistä ostamaani katkarapukeittoa.. siellä oli silloin myynnissä 4-5 erilaista keittoa ja ostin edullisesta hinnasta johtuen kaikkia eri makuja (katkarapu, hummeri, äyriäis, simpukka.. olikohan ne sit siinä). Ajattelin niiden olevan hyvä hätävara päivälle, jolloin ei edes sängystä jaksaisi ylös kömpiä.. ja tänään tuntui olevan juuri sellainen päivä. Laitan tähän reseptin:

- Laita purkin sisältö kattilaan, kuumenna, älä keitä -valmis!

465727.jpg

Oli kohtuullisen makuista, mutta muuten aika laihaa soppaa. Jotenkin tuunailemalla siitä varmaan tulisi melkeinpä kurmeeta =)

Päivällinen pysyi lähes samoilla linjoilla. Soitin paikalliseen kebab-pizzeriaan ja tilasin hawaiji-pizzan (kinkku, aurajuusto, ananas). Kävin hakemassa pizzan vartin kuluttua soitosta -siellä se jo valmiina ja houkuttelevantuoksuisena odotteli. Ajoin kotiin ja nautin pizzasta yhdessä Jasun kanssa (se söi reunoja). Laitetaanpa tähän vielä resepti, jos joltakin meni jotain ohi:

1. Soita pizzeriaan ja tilaa pizza! 2. Nouda itse tai ota kotiinkuljetus! 3. Maksa pizza! 4.Mene kotiin ja nauti hyvässä koiraseurassa. Ruokajuomaksi sopii melkein mikä tahansa.

465748.jpg

Oli muuten hyvä pizza, mutta omaan makuuni reunat olivat vähän turhan pullamaiset.. no eivätpä menneet nekään silti haaskuun. Päivän ateriointi oli siis hyvinkin vaivatonta, mutta ei nämä kyllä silti itsetehtyä voita! Täytyypä katsoa, että josko tänään illalla ti viimeistään huomenna saisi taas jotain väkerrettyä.