Tänään onkin sitten taas Idols-ilta. Mukana kisailemassa vielä kaksi pitkätukkahevihemmoa ja kaksi liian alaikäistä idoliehdokastyttöä.. saas sitten nähdä, miten tossa kisassa käy.. itse olen aikapitkälle tään Möörmannin Krisun kannattaja.. äijä vetää kyllä monipuolisesti kaikenlaista laidasta laitaan. Tulkinta Lapin kesästä oli puistattavan hyvä.. siinä oli isolla miehellä itku jo lähellä. Abri-annalla on juorujen mukaan jotain ääniongelmia.. siinä on kanssa kova likka, mutta kestääkö nuoren tytön pää? Ari on ollut tasaisen varma, mutta ulkoisesti kaveri on kyllä muinaisten vuosien rippikoulutytön oloinen.. ääni on mahtava, vaikkakin ehkä hieman liian feminiininen. Raskin Ristiinaa pidän henkilökohtaisesti heikoimpana esiintyjänä (ihan jo finaaleiden alusta asti).. sen tytön äänessä on jotain, mikä ei tunnu hyvältä tämän ukon korvakäytävässä.. ja voisihan sitä joskus laulaa muutenkin kuin nuotin vierestä. Äänestän siis Kristiinan ulos kisasta jo etukäteen. Tämä on nyt kuitenkin vaan yhden läskin mielipide, joten sille ei kannata hirveästi arvoa antaa =)

Jepjep, tein siis iltapalaksi salaatin, jonka aiheeseen sopien ristin idolin iltapalasalaatiksi:

466175.jpg

Tämä hurmaava idolimme sisälsi seuraavanlaista:

- 1 Kivikylän kotipalvaamon Huiluntuhti-makkara

- 100 grammaa tuoreita herkkusieniä

- 1/2 sipuli

- mustapippuria, suolaa

- loraus öljyä

- 1/3 paprikaa

- 1/2 porkkanaa

- pala kurkkua

- 1 tomaatti

- kuivattua basilikaa

Leikkaa kaikki aineet (ei öljyä+mausteita) makuusi sopiviksi palasiksi. Laita herkkusienet, sipuli, öljy ja makkarat pannulle. Mausta sienet suolalla ja mustapippurilla. Pyörittele pannulla, kunnes ovat saaneet kauniin värin. Sinä aikana voit vaikka asetella kasvikset lautaselle. Lisää tomaattien päälle pieni ripaus suolaa ja reilusti basilikaa. Kippaa sopivaksi ruskistetut lämpimät ainekset lautaselle ja nauti.. itse ajattelin jäähdyttää ainekset ja dippailla niitä kermaviilikastikkeeseen, johon sopii hyvin esim. seuraavaa:

1 prk kermaviiliä

1/2 sipulikeittopussia

yrttejä oman maun mukaan

Sekoita aineet keskenään ja anna vetäytyä jääkaapissa, kunnes idolikilpailu on siinä vaiheessa, että alkaa sopivasti hiukomaan.

edit 12.4.-07:

Katselin tuossa äsken ton Idolsin erikoisjakson, jossa oli kaikenlaista häröilyä.. kysynkin teiltä, rakkaat lukijat: mikä helvetin voima saa íhmiset menemään laulukilpailuun, vaikka ei yhtään osaa laulaa ja muutenkin monet tyypit näyttää näyttää ihan perseestä revityltä??  Onko se, että pääsee muutamaksi sekunniksi telkkariin todellakin niin siistiä?! Lehdissäkin kirjoiteltiin siitä, että Idolsiin osallistujien ikä on laskenut.. mistä mahtaa johtua.. no tietysti siitä kun on niitä pissapää teinejä, jotka haluu hauskuuttaa kavereitaan kaiken rispektin saamiseksi! No, tää teini on sitten mennyt tekeen Idolsissa jotain tyhmää.. on vaikka laulanut tarkoituksella päin helvettiä tai muuten vaan alittanut ihmisen normirajoissa olevan äö-määrän ja saanut naamansa hetkeksi telkkariin.. Voi jumalauta ku se teini on sen jälkeen ylpee itsestään ja kavereiden silmissä todella cool!! Naurettavia pellejä sellaiset tyypit on ja tulevat todennäköisesti häpeämään toimintaansa myöhemmässä elämässään.. otetaan vaikka esimerkki: Perheellinen iskä, (vaimo+kaks lasta) joka on saavuttanut elämässään paljon menestystä.. herra (on edennyt urallaan hanuria nuolemalla) toimitusjohtaja on nyt asettumassa ehdokkaaksi eduskuntavaleihin puolueen X ehdokkaana. Kuinkas näin kävikään.. toimittajat ovat löytäneet kahdenkymmenen vuoden takaisen filminpätkän, jossa ehdokas lauleskelee Idolituomariston edessä Katri Helenaa ihan päin vattua. Saatuaan negatiiviset kommentit laulutaidostaan nuori ihminen vilauttaa vielä hanuriaan (toistan tätä sanaa , koska se on niin hieno)  tuomaristolle.. siinä on valmiina skandaali!! Se ei ehkä vaikuta nyt miltään, vaan silloin, kun tuo aikanaan niin nuori ihminen päättää yrittää johonkin luottamukselliseen tehtävään.. sori.. ei tärppää!! Voisi antaa vanhemmillekin vinkiksi, että katsokaa mihin nimenne laitatte.. vai haluatteko todella sitä, että teidän "pikku" palleronne (syönyt ja juonut itsensä 200-kiloiseksi) on koko kansan vitsin aihe!?! Kenties näin voi olla vielä vuosien päästä. Kyllä sitä huonosti esiintymällä voi sen 15 sekuntia julkisuudessa saada, mutta loppu onkin jo pelkkää negatiivista toimintaa!! Nyt on Pekkateemu sanonut painavan mielipiteensä asiasta ja vaikenee Idolseihin liittyvissä asiossa vähintään siihen asti, kunnes jotain uutta ilmenee! Perkele!