Tuolta Katen sivuilta löysi aika hauskan jutskan.. pitää siis listailla omana syntymäpäivänä tapahtuneita kuolemia, syntymiä ja tapahtumia.. tarkemmat ohjeet löydät täältä. Mulle löytyi seuraavanlaista:

Syntyneet 31.1. :

1929Mikko Niskanen, elokuvaohjaaja, (k. 1990) (elikkäs tuo kuuluisa elokuva-alan ammattilainen joka tunnetaan  mm. elokuvastaan häpy selän alla (vai olikos se sittenkin käpy)

kapy_selan_alla.jpg

1939Eino Grön Eipä ole vielä Eikka-setä kuolla kupsahtanut, vaan painelee pitkin tanssilavoja vetämässä kuin viimeistä päivää (tuossa iässä kyllä voi jokainen päivä olla se viimeinen) Kova äijä -painijasta tankotähreksi. Miksei Eikasta oo vielä tehty leffaa (ilmainen idea Koivusalolle)

einogron1_300.jpg

1955Virginia Ruzici, romanialainen tennispelaaja Kuka hemmetti toi tyyppi oikeen on?? Jos joku tietää niin saa myös mullekin kertoa.

 

Kuolleet 31.1. :

2007Kirka Musta on aina tuntunut siltä, että kaikki mihin kosken tai mitä teen joko särkyy tai muuten epäonnistuu. OLEN KOSKENUT KIRKAAN ja sitten se meni ja kuoli juuri mun syntymäpäivänä!! Muistan sen kuin eilisen: olin tulossa huoltsikalta, kun oli pakko käydä tankkaamassa auto ennen päivä töitä. Kello oli tasan kaksitoista, kun radiosta alkoivat uutiset, joissa ensimmäisenä kerrottiin Kirkan kuolleen sairauskohtaukseen.. siinä vaiheessa maailma pysähtyi hetkeksi: Miksi juuri hän.. positiivisuuden maallinen ilmentymä viedään meiltä pois noin varhain. Kyllä siinä tuli rehellisesti sanottuna nuorelle miehelle pieni kyynel poskelle.. on se elämä joskus niin epäreilua. Mieleen palasi kuitenkin "hauska" vitsi jonka kaverini joskus aikoinaan minulta kyseli. -Mikä on kirkasta ja haisee pahalle? Vastaus: Kirkan kakka. Tämä vastannee nyt sitten hyvin sellaista kympinuutisten loppukevennystä.

kirka.jpg

1956A. A. Milne, kirjailija (Nalle Puh) (s. 1882) On näköjään toi varsinkin tyttöjen ja naisten rakastaman satuhahmon isukkikin päättänyt lähteä keskuudestamme samana päivänä, jolloin itse juhlin iloisesti ( ja yleensä varsin kosteissa merkeissä)

MILNE.jpg

1995George Abbott, Broadway-ohjaaja ja -tuottaja (kuoli 107-vuotiaana) (s. 1887) Hei mä tunnen tään jätkän.. onko kukaan kattonu Everwoodii?? Siinähän on se tohtori Abbot perheineen.. tään miehen on siis ihan pakko olla jotain sukua niille.. voiskos se olla isoisä vai kenties jopa isoisoisä!! Täytyy varmaan soittaa Sille Abbotin Amylle, ku mä seurustelen nykyään sen kanssa. Se jätti Ephramin ku se ei osannut tehdä lainkaan ruokaa. Amy lensi suoraan jenkkilästä tänne Pekkateemun luo ja muutti tohon naapuriin asumaan.. Meillä on kiva suhde ja Jasukin tykkää Amysta. Uskokoon tuon tarinan ken tahtoo.. oikeessa elämässä mun yhdessä naapuritalossa ei asu ketään (autiotalo), toisessa asuu tangoprinsessa vuodelta -98 ja paria muuta läheistä taloa asuttaa keski-ikäiset, lapset jo kotoa lähteneet pariskunnat.. eli näin siis meilläpäin.. meni jo vähän liikaa kai asian vierestä =)

nvelleentree.jpg

Tapahtumia 31.1. :

1917 – Ensimmäinen maailmansota: Saksa ilmoitti sukellusveneidensä aloittavan rajoittamattoman sodankäynnin. Perkele.. olen siis syntynyt sukellusvenesodan alkamispäivänä.. onhan näiden kaikkien kysely/ meemijuttujen tekemisessä se hyvä puoli, että oppii jotain uutta itsestäänkin.

1918Suomen sisällissota: Suinulan verilöyly Kangasalla. Ja taas soditaan.. onkohan mun vanhemmat jotenkin sotahullua sakkia.. ovat kuitenkin päättäneet saada mut ulos kaikkien sotien ja verilöylyjen vuosipäivänä =) Vai olikohan lääkäri jotenkin sotahullu. Mun laskettu aika piti olla viikkoa aiemmin kuin lopullinen syntymäpäiväni on. 30.1. lääkäri oli äiteelle sanonut, että jos se ei tänään synny, niin huomenna se sitten savustetaan ulos.. minneköhän ne sitä savua on laittanut, vai pistettiinkö äiti savustuspönttöön. No,  ehkä olen ymmärtänyt kyseisen termin väärin.. on silti hauska ajatella mielessä äitiä savustuspöntössä odottelemassa, että Pekkateemu putkahtaa maailmaan.

1968Naurun tasavalta itsenäistyi. Onnea ja pitkää ikää Naurun tasavallalle.. voiko naurettavampaa nimeä valtiolle enää antaa. Heh.. tossa kuvassa kyseinen valtio näyttää ihan homeiselta pizzalta =)

250px-Nauru_satellite.jpg