En tiedä mistä kaappiini oli johkaantunut Rainbow-merkkinenlasagnekastikepussi/koppa.. kuitenkaan pussukkaan kuuluvia lasagnelevyjä en löytänyt mistään.. ja paketti oli vielä kaiken lisäksi auki! Olenko siis sokeana ottanut kaupasta avatun paketin vai olenko itse hukannut levyt jonnekin. Tai mikä pahinta.: Onko itse varkaiden kuningas Alfred N.Ussi käynyt luonani vierailulla!! Pitänee ottaa virkavaltaan varmuuden vuoksi yhteyttä. Muttajottakoskakun levyt olivat jonnekin hävinnet, niin hain vanhusten luota irtolevyjä, koska halusin tehdä huomiseksi kunnon juomahalun herättäjän eli TULISEN LASAGNEN!! Jos haluat saada janon syntymään niin kipinkapin kauppaan hakemaan aineksia sillä ohje tulee tässä:

400g jauhelihaa

1 iso sipuli pilkottuna

3 valkosipulin kynttä murskattuna

puolikas paprika kuutioituna

öljyä

Tässä vaiheessa laita kaikki ainekset pannulle ja anna niiden ottaa vähän väriä! Ja sitten seuraavaksi edellämainitun sekoituksen joukkoon:

Rainbow lasagnenmaustepussi

5dl maitoa

4dl vettä

tabascoa maun mukaan

suolaa

mustapippuria

pizzamaustetta

jalapenoja + purkin lientä

valkosipulichilikastiketta

pieni loraus omenaviinietikkaa

Lisää siis em. ainekset joukkoon ja anna koko soossin kiehua kasaan hetken aikaa. Seuraavaksi tarvitset:

lasagnelevyjä

juustoraastetta

Laitappas vuoan pohjalle jauhelihakastiketta, lisää kerros lasagnelevyjä ja sitten taas kastiketta ja levyjä........... jatka, kunnes ainekset ovat täysin loppu! Lopuksi päälle juustoraastetta Laita vuoka 200 asteiseen uunin ja anna valmistua noin 40 minuuttia. Ota ulos uunista ja anna vetäytyä. Mielestäni lasagne on parasta seuraavana päivänä, kun sen lämmittää uudelleen uunissa! Toimii hyvin myös daagen efterinä =)

553312.jpg