Tervehdys pitkästä aikaa! On tässä sitten pari viime viikkoa vietetty mitä erilaisemmissa aktiviteeteissa.. Mukavaa on ollut, iho on palanut, ja tällä hetkellä olo on hyvinkin väsynyt =)

Tänään tuli kuitenkin tehtyä helppoa ja hyvää ruokaa, jolle annan nyt oikein juhlavasti nimeksi vaikkapa sellaisen kuin:

Gratinoidut porsaanfileet kermakastikkeessa =)

750 g HK:n pihvifilettä ( siinä on paras marinadi näistä valmiiksimaustetuista)

1 pieni sipuli

rasvaa

1 prk kevyt & paksu ruokakermaa

mustapippuria

pienoinen turautus Auran sinappia

1 rkl omenasosetta

juustoraastetta

Leikkaa pihvifileestä todella ohkaisia siivuja jotka ruskistetaan pannulla ja siirretään uunivuokaan odottelemaan. Lisää paistamisesta irronneen nesteen joukkoon pikkaisen rasvaa, jossa sipulipalat/ renkaat/ tms. pannulle. Anna kuullottua. Lisää muut aineet joukkoon (ei juustoraaste) ja kaada kastike uunivuokaan lihojen päälle. 225 asteiseen uuniin kymmeneksi minuutiksi. Kippaa päälle juustoraaste ja anna olla grillivastuksen alla viitisen minuuttia tai kunnes pinta on saanut riittävästi väriä. Itse tarjosin lisukkeena ranskanperunoita ja tomaatti-sipulsalaattia. Hyväksi arvoisat ruokavieraat kokonaisuutta kehuivat.. olikohan se siltikin vain muodollisuus =)

Lisään kuvat huomenna.

Edit. 23:05 Voi v*ttu.. mulla on nyt sit vissiin kamerakin päättänyt lopettaa yhteistyönsä. Sille on varmaan tullut lämpöhalvaus autossa!!

11.6. Elikkäs kamerani tosiaan teki jotkut ihme temput ja hävitti kuvat pois yms. muuta mukavaa.. Nyt se kuitenkin toimii niin hyvin kuin se vain voi toimia.