TOP CHEF

Satuin eksymään SubTVn pariin, kun alkoi tällainen uusi "kokkikisailu". Heti alkuun huomaa, että mukaan on lyöty rutkasti tosiTV-draamaa.. aina kilpailijoista lähtien. On kuitenkin mielenkiintoisempaa katsottavaa kuin esim. Big Brother! Seuraava esittely lainattu suoraan Subin sivuilta:

Tiistaisin klo 21.00, 9.10. alkaen

1. tuotantokausi 9.10 - jatkuu talveen 2007

AMERIKKALAINEN REALITY-SARJA. Amerikan 12 parhainta kokkilupausta kisaa, kuka on hyvistä keittiömestareista se parhain. Muodin huipulle -sarjan tuottajien kehittämän vauhdikkaan kilpailun voittaja saa arvovaltaisen tittelin Top Chef mittavan rahapalkinnon höystämänä. Hermojen on parasta olla terässä, sillä kilpailutehtävien vaatimukset kovenevat viikoittain. Kisaajat asuvat saman katon alla kuvauspaikalla San Franciscossa.

Kokkaustaitojen lisäksi punnitaan, miten kokelaat kestävät paineita, hoitavat asiakaspalvelun, työskentelevät ryhmässä sekä selviytyvät kaikista alaan liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Kuka joutuu pakkamaan veitset laatikkoon ja lähtemään kotiin?

Bravo-kanavalla menestynyttä Top Chefin ensimmäistä kautta juontaa Katie Lee Joel, joka on intohimoinen kulinaristi, ruokakolumnisti ja itsekin mukana ravintolabisneksissä. Päätuomarina ja kilpailijoiden mentorina toimii huippukokki ja ravintoloitsija Tom Colicchio sekä toisena tuomarina Food & Wine -lehden asiantuntijatoimittaja Gail Simmon.