Mulla on ilmeisesti meneillän jokin lasagnekausi, sillä tuntuu siltä, että tätä ruokamuotoa on tullut viime aikoina tehtyä vähän turhankin usein. Tällä kertaa tein pienehköön foliovuokaan (sellanen, jossa on esim. saarioisten 700g laatikot) pienenpienen lasagnen, jota aion parina seuraavana päivänä töissä syödä =)

623007.jpg

Kastikkeeseen tuli tällä kertaa seuraavanlaista:

400 g jauhelihaa

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

2 porkkanaa

1 tlk tomaattimurskaa

1 prk kermaviiliä

2 dl vettä

maustamiseen: provencen mix- yrttejä, herbamarea, mustapippuria, vs.chilikastiketta, soijaa

Ruskista jauheliha. Lisää sipuli, valkosipuli ja porkkanat. Lisää loput aineet ja anna kiehua hetken aikaa kasaan.

Tästä kastikemäärästä tulee riittävästi kahteen tuollaiseen vuokaan. Itse tein vain yhden vuoan ja pakastin toisen puolen kastikkeesta. Lasagne kootaan siten, että pohjalle kastiketta, sitten levyt jne. Päälle kerros kastiketta ja juustoraastetta. Uuniin 200 astetta 40min.