.. ja ylläni jotain, joka pian paljastuu. Sain siis Miksulta ja Lallatilaalta haasteen jonka ohjeistus varmasti on jo lähestulkoon kaikille lukijoille tuttu juttu. Sen verran monessa blogissa olen kyseiseen tapaukseen törmännyt.

Tehtävänanto: kerro mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Menossa on siis perjantai-ilta vähän ennen saunaan menoa.. päälläni on seuraavaa. Musta-harmaa raidalliset pitkävartiset varvassukat, mustat bokserit (joissa ohuita vaaleita pystyraitoja), entisen työpaikan tunnuksin varusteltu musta T-paita, josta myös hieman muitakin väejä löytyy. Housujen virkaa toimittaa tummansiniset umbron verkkahousut, jotka kyllä ovat jo parhaat päivänsä nähneet.

En haasta enää ketään, koska haaste tuntuu pyörineen jo lähes kaikki blogit läpi.

Ps. Viikonloppuna maistelen noita "venäläisiä kurkkuja" ja päivitän siihen liittyvää bloggausta.. riippuen kurkkujen mausta. Nyt olisi koneella muutama kuvaa (kotona)tehdyistä ruoista, mutta jollakin tavalla en oo jaksanut niitä vaan tänne siirtää. Koulussa sen sijaan on kaikenlaisia herkkuja väkerrelty.